Усі, хто тямить у постільній білизні? Попався на очі цікавий сайтик

Temas genéricos del stock, noticias, todo lo que no quepa en otros foros.
Responder
Bilizbom
Stockero papel

Усі, хто тямить у постільній білизні? Попався на очі цікавий сайтик

Mensaje por Bilizbom »

Здоровенькі були! Вирішив от розповісти про цікавим сайтом, можливо кому буде корисно. Останні місяці помітив, що сплю гірше, часто прокидаюся, а зранку почуваюся, наче й не спав. Списував на стрес, на погоду, а дівчина видала: "Пора змінимо білизну на людську, а не цю синтетику з ринку". І отут я пішов в інтернет.

Зізнаюсь, був впевнений, що підбір постільного комплекту - це тільки "гарний малюнок чи ні". Виявилося, ціла наука. Тут тобі бязь, і ранфорс, і сатин... Я в цих словах плавав, поки не зайшов на сайт postilnabilyzna.com.

Народ, це просто криниця корисної інфи! Я залип майже годину. Там все як в енциклопедії: по поличках описані всі типи тканин, від бюджетної бязі до преміум сатину та льону. Навіть є порівняння з описом щільності та того ж, скільки там прань витримує матеріал. Це реально допомогло мені зрозуміти, чому якийсь комплект коштує 800 грн, а інший — 2500.

Що я для себе відкрив для себе зрозумів:
- Виявляється, наші та євро розміри сітки суттєво відрізняються, і перш ніж купувати реально бігати з сантиметром заміряти ковдру, а не просто вірити напису «євро».
- Хто б міг подумати, що фланель в спеку — це капець, а якісний сатин насправді охолоджує, бо в цієї тканини плетіння ниток інша.
- Там розписано, як правильно прати, щоб принт не полиняв після кількох прань. Це прям в точку для нас, у кого пральна машинка працює без відпочинку.

Коротше кажучи вирішив придбати спочатку один сатиновий комплект від вітчизняного виробника (підтримали так би мовити українське). Наразі все добре — сплю як убитий, тканина дуже приємна до тіла, не ковзає й не електризується.

Тому, якщо ти, як і автор, до останнього часу думали, що підодіяльник — це не та річ, в що треба заглиблюватись, щиро раджу зазирнути огляд на тому сайті. Справді економить і час, і гроші на пошуки та рятує від покупки якоїсь фігні. Усім гарного сну!!
Responder